Simple Word Counter

Εργαλεία SEO Tools για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

Word Counter

Enter your text/paragraph here:Result

Total Words: 0 | Total Characters: 0


Σχετικά με το Word Counter

Το WordCounter σας βοηθά να μετρήσετε με ακρίβεια τον αριθμό των λέξεων και τους χαρακτήρες που υπάρχουν  σε ένα άρθρο ή κείμενο.

Το Word Counter είναι δωρεάν εργαλείο μέτρησης λέξεων και χαρακτήρων. Απλά επικολλήστε το γραπτό σας άρθρο στο κουτί και πατήστε enter. Σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, ο μετρητής του Word μας θα εμφανίσει τα αποτελέσματα σε μια μορφή γραφήματος, δίνοντάς σας το συνολικό αριθμό λέξεων και χαρακτήρων. 

Το Word Counter είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα του διαδικτύου. Σήμερα, οι μηχανές αναζήτησης προτιμούν το ποιοτικό περιεχόμενο, οπότε μετά την παραγωγή του περιεχομένου σας, μπορείτε να ελέγξετε τον συνολικό αριθμό των λέξεων που γράψατε. Εάν ο συντάκτης του ιστότοπού σας υποχρεούται να γράψει ένα ελάχιστο ή μέγιστο ποσό λέξεων για ένα άρθρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Word Counter για να ελέγξετε αν το άρθρο του πληροί τις απαιτήσεις σας ή όχι.

Το Word Counter δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από την ομάδα του Texnologia.Net με ιδιαίτερη υπευθυνότητα και εμπειρογνωμοσύνη επάνω στο αντικείμενοείναι, και έχει ιδιαίτερη αξία για τον χρήστη επειδή μπορεί να ελέγξει την καταμέτρηση λέξεων ενός γραμμένου άρθρου σε οποιαδήποτε γλώσσα και χωρίς περιορισμούς. 

Το επαγγελματικό προσωπικό μας έχει καταστήσει αυτό το εργαλείο συμβατό για να δουλεύει με οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης υπάρχει εκεί έξω στο διαδίκτυο. 

Παρακάτω θα σας αναφέρουμε ορισμένες από τις γλώσσες που υποστηρίζει το σύστημα μας, και τα Γερμανικά, Αγγλικά, Ουρντού, Χίντι, Μπενγκάλι, Ισπανικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, αυτό το εργαλείο μπορεί να παρέχει τον ακριβή αριθμό των λέξεων και των χαρακτήρων σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Ενώ τα περισσότερα άλλα εργαλεία είναι δωρεάν συνοδευόμενο με περιορισμένες επιλογές, το δικό μας σύστημα είναι απολύτως δωρεάν και έχει δυνατότητες ενός premium. Δεν απαιτείται εγγραφή, ούτε ζητάμε από σας να προβείτε σε κάποια ενέργεια σε αντάλλαγμα. Το Word Counter λειτουργεί ομαλά σε οποιαδήποτε συσκευή και πρόγραμμα περιήγησης και δουλεύουμε μέρα και νύχτα για να προσθέσουμε μεγαλύτερη αξία σε αυτό το εργαλείο.

Γιατί είναι χρήσιμο το Word Counter για την καταμέτρηση των λέξεων και των χαρακτήρων

Η γνώση του αριθμού λέξεων ενός κειμένου μπορεί είναι μία σημαντική υπόθεση, διότι ένας αρθρογράφος, συγγραφέας ή κειμενογράφος θα γνωρίζει επακριβώς τον αριθμό των λέξεων που θα πρέπει να γράψει (μέγιστο ή ελάχιστο) για ένα άρθρο, ένα δοκίμιο, μια αναφορά, μια ιστορία, ένα βιβλίο ή ένα δελτίο τύπου. 

Το Word Counter θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός των λέξεων που έχετε γράψει ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που είσαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε και δεν ξεφεύγετε από κάποιο συγκεκριμένο όριο. 

Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως αρκετοί εργοδότες σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες θέτουν το όριο στους δημοσιογράφους στον αριθμό των λέξεων που πρέπει να περιέχει κάποιο άρθρο, με σκοπό να αποφευχθεί το φτωχό κείμενο που τις περισσότερες φορές όταν είναι μερικές λέξεις η Google δεν τον συμπεριλαμβάνει στα αποτελέσματα της.

Επιπλέον, το Word Counter είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που είναι το βοήθημα αρκετών σοβαρών bloggers που δεν σκοπεύουν να προχωρούν στα τυφλά αναφορικά με την ποσότητα των λέξεων σε μία ανάρτηση στο ιστολόγιο τους, κάτι που μεταφράζεται ως επαγγελματική συνείδηση.

Συνιστούμε σε όλες τις ιστοσελίδες να γράφουν άρθρα που περιέχουν πάνω από 600 λέξεις, ούτως ώστε να μπορούν να αποκτήσουν καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Το συγκεκριμένο ζήτημα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό και πολύ copywriters που εργάζονται στο χώρο της αρθρογραφίας ξέρουν πολύ καλά την βαρύτητα του θέματος, ωστόσο αυτοί οι επαγγελματίες πληρώνονται ανάλογα με τον αριθμό των λέξεων που γράφουν για τον εκάστοτε πελάτη.