Server Status Checker

Εργαλεία SEO Tools για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

Server Status Checker

Enter up to 100 URLs (Each URL must be on separate line)Captcha

Σχετικά με το Server Status Checker

Με το Server Status Checker μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση διακομιστή που επιθυμείτε για να δείτε εάν ο διακομιστής τις ιστοσελίδας σας είναι εκτός λειτουργίας ή όχι. 

Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε webmaster και κατ' επέκταση για όλους τους διαχειριστές των ιστοσελίδων. Σας συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ενημερώνεστε για την κατάσταση του διακομιστή που φιλοξενείται η διαδικτυακή σας τοποθεσία. Διότι σε περίπτωση που ο διακομιστής σας βρίσκεται εκτός λειτουργίας θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση, όχι μόνο για τις μηχανές αναζήτησης που θα το εκλάβουν ως ένδειξη παραμέλησης των καθηκόντων σας, και θα τιμωρηθείτε εάν αυτή η κατάσταση επαναλαμβάνεται και κρατάει αρκετές ώρες, αλλά και για τους χρήστες που σας επισκέπτονται, αφού θα καταλήξουν στο συμπέρασμα πως δεν είστε επαγγελματίες, αλλά ερασιτέχνες που κάνετε το χόμπι σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν εργαλείο Server Status Checker:

  • Καταχωρίστε την πλήρη διεύθυνση URL του ιστοτόπου στο πλαίσιο κειμένου. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 100 τομείς, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει κάθε διεύθυνση URL σε ξεχωριστή γραμμή.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί "Υποβολή" και αφήστε το εργαλείο μας να σας εμφανίσει την κατάσταση του διακομιστή για κάθε ιστότοπο που έχετε καταχωρίσει.

Γιατί το Server Status Checker είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις ιστοσελίδες

Το εργαλείο που σας παρέχουμε είναι ένα αξιόλογο και έξυπνο σύστημα για ολόκληρη τη βιομηχανία του SEO, επειδή πολύ απλά κάνει τη δουλειά που υπόσχεται χωρίς να επιβαρύνει το χρήστη με ούτε ένα ευρώ, και ως γνωστόν από την πλευρά μας κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φροντίζουμε στο μέγιστο τους χρήστες μας, όσο κανένας άλλος. 

Η επαγγελματική μας ομάδα που επιμελείται την πλατφόρμα των SEO tools που διαθέτουμε έχει προσθέσει πολλά απίστευτα χαρακτηριστικά σε αυτό το εργαλείο. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι αντί να ελέγχετε την κατάσταση του διακομιστή για κάθε ιστότοπο ένα προς ένα, μπορείτε τώρα να το πράξετε αυτόματα και μαζικά για μέχρι και 100 ιστοσελίδες τη φορά.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ιστότοπων που ελέγχετε, το εργαλείο μας θα εμφανίσει μια ακριβή αναφορά κατάστασης διακομιστή για κάθε ιστότοπο στον οποίο έχετε πληκτρολογήσει, σε λιγότερο από 2-3 δευτερόλεπτα.

Η αναφορά διακομιστή παράγεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πίνακα. Συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο εάν σας παρουσιάσει το μήνυμα κατάστασης του διακομιστή ως "Online", τότε σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί σωστά και κάθε χρήστης του διαδικτύου μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα στον ιστότοπό σας. Αν όμως εμφανιστεί η κατάσταση ως "Offline", σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον ιστότοπο και θα πρέπει να δώσετε αμέσως προσοχή στο θέμα, επειδή οι χρήστες δεν μπορούν να περιηγηθούν στο δικτυακό σας τόπο, έως ότου διορθώσετε το πρόβλημα.

Τα προηγούμενα χρόνια, οι webmasters είχαν να αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες επειδή ποτέ δεν ήξεραν αν ο ιστότοπός τους είναι προσβάσιμος σε όλους τους χρήστες και αν διακομιστές λειτουργούν σωστά ή όχι. Τώρα, όμως το texnologia.net δημιούργησε το Server Status Checker με την προοπτική να μπορείτε να ελέγχετε γρήγορα την κατάσταση του διακομιστή σας σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε διάστημα μόνο λίγων δευτερολέπτων.

Το Server Status Checker  είναι εξαιρετικά γρήγορο και 100% ακριβής, δεν απαιτεί εγγραφή, έχει φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου και είναι συμβατό με κάθε πρόγραμμα περιήγησης. Έτσι χρησιμοποιήστε το χωρίς καμία ανησυχία!