Robots.txt Generator

Εργαλεία SEO Tools για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

Robots.txt Generator


Default - All Robots are:  
    
Crawl-Delay:
    
Sitemap: (leave blank if you don't have) 
     
Search Robots: Google
  Google Image
  Google Mobile
  MSN Search
  Yahoo
  Yahoo MM
  Yahoo Blogs
  Ask/Teoma
  GigaBlast
  DMOZ Checker
  Nutch
  Alexa/Wayback
  Baidu
  Naver
  MSN PicSearch
   
Restricted Directories: The path is relative to root and must contain a trailing slash "/"
 
 
 
 
 
 
   Now, Create 'robots.txt' file at your root directory. Copy above text and paste into the text file.


Σχετικά με το Robots.txt Generator

Με το Robots.txt Generator μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο το οποίο θα υποδεικνύει στις μηχανές αναζήτησης πώς θα συμπεριφερθούν σε κάποιο συγκεκριμένο ιστότοπο, σελίδα ή άρθρο.

Καλώς ήλθατε στο Robots.txt Generator, ένα εργαλείο που θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο για τους webmasters που επιδιώκουν να καταστήσουν τους ιστοτόπους τους φιλικούς προς το Googlebot. Ουσιαστικά, αυτό που κάνει αυτό το δωρεάν εργαλείο εξαιρετικά σπουδαίο είναι να παράγει το αρχείο robot.txt με επαγγελματικό τρόπο που όταν το λειτουργήσετε θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Το έξυπνο σύστημα Robots.txt Generator που σας παρέχει το Texnologia.Net κάνει τη ζωή των webmasters παντελώς απλοποιημένη, διότι κάνει ένα περίπλοκο έργο από τη φύση του, ιδιαίτερα απλό, με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού, δημιουργώντας ένα ειδικά τροποποιημένο αρχείο  robots.txt που είναι φιλικό προς όλες τις μηχανές αναζήτησης.

Επίσης το συγκεκριμένο εργαλείο είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη  με το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον που διαθέτει, και σας δίνεται η επιλογή να επιλέξετε ποια πράγματα θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο αρχείο robots.txt και ποια όχι. 

Πώς να χρησιμοποιήσετε Robots.txt Generator

⦁ Επιλέξτε αν θέλετε να ακολουθήσουν την ιστοσελίδα σας όλα τα ρομπότ ή ορισμένα, επιλέγοντας αποκλειστικά οι ίδιοι σας ποιοι θέλετε να έχουν πρόσβαση στα στο περιεχόμενο της διαδικτυακής τοποθεσίας σας. Όλα τα ρομπότ επιτρέπονται από προεπιλογή.

⦁ Επιλέξτε το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε να σας ανιχνεύουν τα ρομπότ  ή με πόση καθυστέρηση (no delay). Μπορείτε να επιλέξετε την προτιμώμενη επιλογή πού ξεκινάει από τα 5 δευτερόλεπτα έως 120 δευτερόλεπτα. Από προεπιλογή, το έχουμε ορίσει ως «no delay». 

⦁ Εάν διαθέτετε sitemap στον ιστότοπο σας, σας προτείνουμε να το συμπεριλάβετε τη διεύθυνση URL στο κουτάκι που σας ζητάει το σύστημα. Διαφορετικά, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

⦁ Επιλέξτε ποια bots μπορούν να ανιχνεύσουν τον ιστό σας ή αν επιθυμείτε έχετε την ευκαιρία να αποκλείσετε οποίο bot δεν θέλετε να σας ακολουθήσει, αυτό επαφίεται αποκλειστικά στην κρίση σας.

⦁ Το τελευταίο βήμα είναι να περιορίσετε τους καταλόγους. Η διαδρομή είναι σχετική με τη ρίζα και πρέπει να περιέχει μια κατακόρυφη κάθετο "/". 

Αφού έχετε δημιουργήσει το αρχείο robots.txt που είναι φιλικό προς το Googlebot μέσω του Robots.txt Generator, είναι η κατάλληλη στιγμή να το ανεβάσετε στον ριζικό κατάλογο του ιστότοπου σας.

Χρησιμοποιώντας τη γεννήτρια Robots.txt, οι υπεύθυνοι ιστού θα μπορούν να καθοδηγήσουν τα ρομπότ σε ποιες σελίδες και περιεχόμενο θα είναι προσβάσιμο σε αυτά. 

Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ποιο συγκεκριμένο ρομπότ θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο ευρετήριο του ιστότοπου σας και να περιορίσετε τα υπόλοιπα, ανάλογα με τις οδηγίες που θα δώσετε στο αρχείο 

Το Robots.txt Generator είναι ένα φοβερό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες των ιστότοπων και έχει την ικανότητα να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη από πριν.

Σας συμβουλεύουμε να προσθέσετε με σύνεση τις εντολές στο αρχείο Robots.txt  κάτι που αντικειμενικά δεν φαντάζει πολύ δύσκολο, ούτε απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις. Ολη αυτή η διαδικασία απλοποιείται στο μέγιστο με το δυναμικό εργαλείο Robots.txt Generator που παρέχουμε σε όλους τους χρήστες μας, οπότε δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός αν δεν έχετε βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Αποκτήστε ένα σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας

Όλοι οι κορυφαίοι ανταγωνιστές σας έχουν επενδύσει αρκετούς οικονομικούς πόρους στην στρατηγική μάρκετινγκ, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία για να ξεχωρίσουν από το πλήθος των διαδικτυακών τοποθεσιών που υπάρχουν ανά εκατομμύρια στο διαδίκτυο.

Εμείς από την πλευρά μας σας δίνουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να κατορθώσετε να επιτύχετε το στόχο σας, και μάλιστα χωρίς να καταβάλλεται ούτε ένα ευρώ, επομένως θα έχετε τη δυνατότητα να ανταγωνιστείτε τους αντιπάλους σας επί ίσους όρους.

Το Robots.txt Generator που προσφέρει το Texnologia.είναι από τα καλύτερα εργαλεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το διαδίκτυο στο συγκεκριμένο τομέα, και πρακτικά θα εξαλειφθεί στο μέγιστο η χρονοβόρα διαδικασία που απαιτείται για να δημιουργήσετε ένα αρχείο Robots.txt  με επαγγελματικό τρόπο και όχι με προχειρότητα.