Easy Meta Tag Generator

Εργαλεία SEO Tools για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

Meta Tag Generator

Site Title
Site Description
Site Keywords (Separate with commas)
Allow robots to index your website?
Allow robots to follow all links?
What type of content will your site display?
What is your site primary language?

(Optional Meta Tags)

Search engines should revisit this page after     days.


Author:Captcha

Σχετικά με το Meta Tag Generator

Με το εργαλείο Meta Tag Generator μπορείτε να δημιουργήσετε με επαγγελματικό τρόπο Meta Tag  για κάθε σελίδα ή άρθρο της ιστοσελίδας.

Συμβουλή: Προσθέστε μοναδικές μετα-ετικέτες σε κάθε σελίδα του ιστότοπου σας, και ποτέ μην χρησιμοποιείτε τις ίδιες σε όλες τις σελίδες. Επίσης προσθέστε σχετικά meta tags σε κάθε σελίδα, δηλαδή εάν υποθέσουμε ότι πουλάτε παπούτσια, τότε θα ήταν συνετό ήταν να βάλετε λέξεις-κλειδιά που έχουν άμεση σχέση με το περιεχόμενό σας, διαφορετικά θα θεωρηθεί χειραγώγηση των μηχανών αναζήτησης και θα τιμωρηθείτε με ποινή από την Google.

Οι περιγραφές Meta descriptions έχουν την ικανότητα να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κατάταξη της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Μια περιγραφή είναι μια σύντομη περίληψη μέχρι 160 χαρακτήρων, που εμφανίζεται κάτω από τον τίτλο και τη διεύθυνση URL στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Αν έχετε διαδικτυακό κατάστημα (e-shop) τότε σε κάθε σελίδα των προϊόντων σας είναι απαραίτητο να περιέχει Meta descriptions  με συγκεκριμένες και μοναδικές πληροφορίες για το προϊόν. 

Γιατί είναι σημαντικό το εργαλείο Meta Tag Generator; Διότι σας βοηθάει να συμπληρώσετε το Title tag, το meta description, το meta keywords tag, meta robots tag με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυξάνοντας τις πιθανότητες κάποιος χρήστης του διαδικτύου να κάνει κλικ στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google γεγονός που αυξάνει την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και αυξάνει το ποσό της επισκεψιμότητας που λαμβάνετε από τις μηχανές αναζήτησης. 

Γιατί το Meta Tag Generator είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τις ιστοσελίδες;

Οι μετα-ετικέτες είναι ο τύπος των λέξεων-κλειδιών που εμφανίζονται στον κώδικα HTML μιας ιστοσελίδας και λένε στις μηχανές αναζήτησης ποιο είναι το κύριο θέμα της σελίδας. Πρέπει να γνωρίζετε οπωσδήποτε πως τα Meta keywords παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε μία ιστοσελίδα και αναγνωρίζονται αμέσως από τις μηχανές αναζήτησης, καθώς εμφανίζονται "στο παρασκήνιο", δηλαδή στον πηγαίο κώδικα της σελίδας σας, αντί για την ίδια τη ζωντανή ορατή σελίδα.

Το πιο κρίσιμο πράγμα που πρέπει να θυμάστε κατά την επιλογή των μετα-ετικετών σας είναι να βεβαιωθείτε ότι κάθε βασική φράση λέει με ακρίβεια το περιεχόμενο που βρίσκεται στη σελίδα σας. Σας συνιστούμε να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε λανθασμένες φράσεις κλειδιά όπως "Τσάντες για πώληση" και "Χριστουγεννιάτικα φορέματα" αν η περιοχή σας προσφέρει περιεχόμενο για αυτοκίνητα.

Το Google, το Bing και το Yahoo εξακολουθούν να δίνουν κάποια σημασία στα Meta Tags που είναι φιλικές προς την αναζήτηση και σχετίζονται με τη δομή του site. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν γεννήτρια ετικετών Meta Tag Generator, η οποία θα δημιουργήσει μετα-ετικέτες που θεωρούνται χρήσιμες για την καλύτερη ταξινόμηση σας στις μηχανές αναζήτησης. 

Παρακάτω θα σας δείξουμε τον τρόπο πως να δημιουργήσετε Meta Tags χρησιμοποιώντας το δωρεάν εργαλείο Meta Generator Tool:

  • Καταχωρίστε τον τίτλο της ιστοσελίδας σας
  • Γράψτε την περιγραφή του ιστοτόπου σας
  • Εισάγετε λέξεις-κλειδιά της ιστοσελίδας σας, διαχωρισμένες με κόμμα
  • Επιλέξτε τον τύπο περιεχομένου που εμφανίζει ο ιστότοπός σας
  • Επιλέξτε την κύρια γλώσσα του ιστοτόπου σας
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Generate Meta Tags

Πολλοί webmasters στο διαδίκτυο εσφαλμένα υποστηρίζουν ότι τα Meta Tags δεν είναι απαραίτητa για τους ιστοτόπους αυτές τις μέρες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, έχουν κατανοήσει ότι οι ιστότοποι μπορούν να γεμίσουν το πεδίο meta tags που καταντάει ανεπιθύμητο με τεχνικές black hat SEO. 

Παρόλο που οι λέξεις-κλειδιά των Meta Tags δεν ανήκουν στους πιο σημαντικούς παράγοντες κατάταξης, αλλά αν γίνουν με το σωστό και τον ορθό τρόπο, μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση του SEO και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Στον τομέα του search engine optimization , κάθε μικρή βελτίωση SEO μπορεί να επιφέρει θετική διαφορά!  

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μετα-ετικέτες για τον ιστότοπό σας, τότε το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βεβαιωθείτε είναι ότι οι λέξεις-κλειδιά που επιλέγετε ισχύουν και περιγράφουν τη σελίδα που αναφέρεται στη Google. 

Το Texnologia.Net έχει απλοποιήσει στο μέγιστο τη διαδικασία με το Meta Tag Generator, ούτως ώστε να δημιουργήσετε έναν δυναμικό τίτλο και Meta Tags που είναι φιλικές προς το Search Engine Optimization. Έχοντας κατάλληλες ετικέτες δεν θα βοηθήσει μόνο τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν ποιο είναι το περιεχόμενο των σελίδων σας, αλλά θα δώσει επίσης ώθηση στις βαθμολογίες που θα σας ταξινομήσουν στα αποτελέσματα αναζήτησης..