Broken Links Finder

Εργαλεία SEO Tools για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

Broken Links Finder


Enter a URLCaptcha

Σχετικά με το Broken Links Finder

Με το Broken Links Finder μπορείτε να ελέγξετε για σπασμένους συνδέσμους στις σελίδες του ιστότοπου σας, σε μηδενικό χρόνο.

Καλώς ήλθατε στο Broken Links Finder, το οποίο είναι ένα λειτουργικό σύστημα που αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε από τους ειδικούς του Texnologia.Net.

Όταν τυχαίνει να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο και σας εμφανίζει μια σελίδα σφάλματος 404, αυτό το πρόβλημα ονομάζεται σπασμένος σύνδεσμος (αγγλικά: broken link). Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι πολύ δυσάρετοι για τους χρήστες του ιστότοπού σας και μπορεί να αφήσουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα για τη φήμη σας, αφού προφανώς η συγκεκριμένη κατάσταση παραπέμπει σε προχειρότητα.

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες ενός σπασμένου συνδέσμου περιλαμβάνουν:

  • Το permalink της σελίδα στόχου άλλαξε 
  • Η σελίδα προορισμού δεν είναι διαθέσιμη
  • Η σελίδα προορισμού έχει διαγραφεί και δεν υπάρχει πλέον

Η έμπειρη ομάδα μας δημιούργησε αυτό το εργαλείο εντοπισμού σπασμένων  συνδέσμων, το οποίο έχει την ικανότητα να εντοπίζει σε μηδενικό χρόνο όλους τους κατεστραμμένους συνδέσμους που υπάρχουν στην ιστοσελίδα σας, επιπλέον σας εμφανίζει τη διεύθυνση URL της σελίδας που δίνει ένα μήνυμα σφάλματος 404. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL κάποια συγκεκριμένη σελίδας και έπειτα να κάνετε στο κουμπί "Submit" για να ξεκινήσει να λειτουργεί η διαδικασία. Αυτό το εργαλείο θα ανιχνεύσει ολόκληρο τον ιστότοπό σας και θα εμφανίσει με προσοχή τα αποτελέσματα σε μια μορφή γραφήματος, στην οποία θα εμφανίζονται τόσο το Status Code, όσο και την κατάσταση της κάθε σελίδας.

Το Broken Links Finder ανιχνεύει σε βάθος τον ιστότοπό σας και εμφανίζει τις αναφορές σε με ένα σαφές και καλά σχεδιασμένο διάγραμμα που σας εξηγεί αναλυτικά και με λεπτομέρειες το θέμα. Το σπουδαιότερο όλων είναι πως το συγκεκριμένο εργαλείο δεν απαιτεί λήψη και εγκατάσταση διότι δεν είναι λογισμικό, ούτε απαιτεί συντήρηση, αφού εμείς διαχειριζόμαστε τις τεχνικές λεπτομέρειες για να είναι όλα εντάξει.

Μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες στην διαδικτυακή σας τοποθεσία και επειδή ο αριθμός είναι μεγάλος να μην ασχολείστε με τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει με το πέρασμα των καιρών, οπότε σχεδόν έρχεται εγγυημένα η καταστροφή, χάνοντας πολύτιμες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, επίσης η παραμέληση της τοποθεσίας σας παραπέμπει σε κακής ποιότητας χώρο που δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις των χρηστών.

Καθώς οι ομάδες μάρκετινγκ συνεχίζουν να θέτουν όλο και περισσότερους οικονομικούς πόρους σε νέα ψηφιακά κανάλια, η απαίτηση για δυναμικά εργαλεία στο search engine optimization αυξάνεται δραματικά αφού πλέον ο ανταγωνισμός δεν συγχωρεί λάθη και αμέλειες, ως εκ τούτου χάνετε πολύτιμες ευκαιρίες να εδραιωθεί τες στον τομέα σας και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από την επιχείρησή σας.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρειάζονται μόνο ποιοτικό περιεχόμενο και κάποιο καλό CMS για να ξεκινήσουν την ιστοσελίδα τους, κάτι που αντικειμενικά είναι η μισή αλήθεια. Μην ξεχνάτε όμως ότι το CMS σας είναι απλώς ένα σύστημα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο το οποίο θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα σας. 

Το CMS σας δεν φέρει την ευθύνη για να ελέγχει τους σπασμένους συνδέσμους που προκύπτουν από διάφορες αρνητικές αιτίες Έτσι, χρειάζεστε ένα εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό το έργο, και δεν είναι άλλο από το Broken Links Finder που το εμπιστεύονται χιλιάδες κόσμος σε καθημερινή βάση.

Τα Broken Links όχι μόνο επηρεάζουν σοβαρά την εμπειρία του χρήστη προς το κακό, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί επίσης να βλάψει αρνητικά σε μεγάλο βαθμό το SEO της διαδικτυακής τοποθεσίας σας, και ως εκ τούτου να μην βρίσκεστε στα κορυφαία αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. 

Εάν οι επισκέπτες τυγχάνει να συναντούν σπασμένους συνδέσμους, τότε είναι προφανές ότι θα εγκαταλείψουν αμέσως το χώρο σας (που σημαίνει υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης), και σχεδόν με μεγάλη βεβαιότητα δύσκολα θα σας ξανά επισκεφτούν, ούτε υπάρχει πιθανότητα να σας προτείνουν σε κάποιον άλλο άτομο, υύτε να μοιραστούν το περιεχόμενο σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter. 

Καθώς η καλή άποψη του χρήστη μειώνεται δραματικά, οι μηχανές αναζήτησης καταλαβαίνουν ότι η ιστοσελίδα σας δεν παρέχει ποιοτικές πληροφορίες που είναι Χρήσιμες για το ευρύ κοινό και η βαθμολογία σας στο SEO θα μειωθεί κατακόρυφα.

Υπό κανονικές συνθήκες η χειροκίνητη η εύρεση κατεστραμμένων συνδέσμων στον ιστότοπο σας απαιτεί πολλές ώρες και τεράστια ανθρώπινη προσπάθεια, επειδή πρέπει να περάσετε από εκατοντάδες σελίδες για να τις βρείτε και να τις επιδιορθώσετε. 

Έτσι, για να διευκολυνθείτε στο έπακρο δημιουργήσαμε το Broken Links Finder που απλοποιεί στο μέγιστο τη διαδικασία και ανιχνεύει σε πραγματικό χρόνο τις σελίδες με σφάλματα 404 ή σπασμένους συνδέσμους μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Η ομάδα μας, οι οποίοι τυγχάνει να είναι οι καλύτεροι στο είδος τους μας και εξαιρετικοί επαγγελματίες δημιούργησαν το Broken Links Finder, το οποίο θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη από πριν. Θα ψάξει γρήγορα για κατεστραμμένους συνδέσμους σε ολόκληρη την ιστοσελίδα σας, και ως εκ τούτου θα σας εξοικονομήσει ώρες ή ακόμα και ημέρες, έαν λειτουργούσατε με το χέρι. Εν ολίγοις θα επικεντρωθείτε στη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου για τους χρήστες και σε άλλες δραστηριότητες SEO, και θα αφήσετε σε έμας όλα τα υπόλοιπα.