Free AVG Antivirus Checker

Εργαλεία SEO Tools για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

AVG Antivirus Checker

Enter up to 20 URLs (Each URL must be on separate line)Captcha

Σχετικά με το AVG Antivirus Checker

Με το AVG Antivirus Checker μπορείτε να δημιουργήσετε ενδελεχή έλεγχο για ιούς σε κάποια στο ιστοσελίδα.

Δυστυχώς στην ολοκληρωμένη ψηφιακή εποχή που ζούμε τα online δεδομένα εκτίθενται σε εκατομμύρια χρήστες στο διαδίκτυο από τους επιτήδειους χάκερς έτσι απλά για να βλάψουν τον κόσμο ή ακόμα και να τους εκβιάσουν απαιτώντας λύτρα.

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα αναφορικά με αυτό το ζήτημα και τις περισσότερες φορές τυγχάνει να είναι μικρές ιστοσελίδες που ειναι πιο ευκολο να χακαριστούν, ωστόσο δεν γλιτώνουν από αυτό το βραχνά και οι καταξιωμένες ιστοσελίδες οι οποίες δέχονται εκατομμύρια επισκέψεις κάθε μήνα.

Με τον αυξημένο αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπό σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθείτε στο στόχαστρο των κυβερνοεγκληματιών που δρουν ανεξέλεγκτα χωρίς να φοβούνται τίποτα εγκαθιστώντας σε μεμονωμένες σελίδες κακόβουλο λογισμικό που είναι επικίνδυνο για όλους τους επισκέπτες.  

Αυτοί οι ιοί μπορούν είτε να εισέλθουν στον ιστότοπό σας μέσω του υπολογιστή σας είτε από έναν χάκερ από απομακρυσμένη τοποθεσία. Αυτοί οι ιοί μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στον ιστότοπό σας και μπορεί να οδηγήσουν σε δραματική πτώση στην ταξινόμηση των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. 

Το Texnologia.Net έχει δημιουργήσει έναν δωρεάν σαρωτή κακόβουλου λογισμικού για τους ιστότοπους με την ονομασία "AVG Antivirus Checker", το οποίο έχει την ικανότητα ανιχνεύει διάφορους ιούς και να ειδοποιεί τον κάτοχο του ιστότοπου σε περίπτωση που βρεθεί κάτι ύποπτο.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AVG Antivirus Checker:

  • Καταχωρίστε την πλήρη διεύθυνση URL του ιστότοπου στο πλαίσιο κειμένου. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 20 διευθύνσεις URL κάθε φορά, βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε κάθε διεύθυνση URL σε ξεχωριστή γραμμή.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί "Υποβολή" και αφήστε το εργαλείο μας να ανιχνεύσει πιθανά τρωτά σημεία και ευπάθειες στον ιστότοπο σας. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, ο δικός μας online σαρωτή ιών μόνο ένα δευτερόλεπτο για να δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη αναφορά ιών για όλους τους ιστοτόπους που έχουν εισαχθεί. Εάν διαπιστώσει κάποιο κακόβουλο λογισμικό θα σας ενημερώσει ταχύτατα χωρίς καθόλου χρονοτριβή.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το AVG Antivirus Checker;

Κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου πρέπει να φροντίζει σωστά την διαδικτυακή του τοποθεσία και να την προστατεύει από πολλούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων από ιούς. Μερικοί ιοί μπορούν να εγκατασταθούν αθόρυβα σε κάποια τοποθεσία, ενώ ο webmaster μπορεί να μην το μάθουν ποτέ εάν δεν προβούν σε έλεγχο της κατάστασης.

Επομένως, είναι σημαντικό για κάθε διαχειριστή να πραγματοποιεί τακτικά πλήρη ηλεκτρονική ανίχνευση ιών του website  του μέσω του δωρεάν εργαλείου AVG Antivirus Checker. Οι ιοί καταστρέφουν την υγεία του website σας και δεν επηρεάζουν μόνο την εμπειρία του χρήστη, αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν βλάβη στο search engine optimization για να καταστρέψουν μία δουλειά που χρειάστηκε αρκετά χρόνια για να δομηθεί.

Σας προτείνουμε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας το εργαλείο AVG Antivirus Checker, επειδή είναι γρήγορο, δωρεάν, ακριβές και δεν απαιτεί λήψη. Το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό σχετικά με το εργαλείο μας είναι δεν απαιτείται να προβείτε σε έλεγχο για κάθε έναν ιστότοπο ξεχωριστά, τουναντίον έχετε την δυνατότητα να εκτελέσετε ανίχνευση ιών έως και 20 ιστότοπων τη φορά. Το εργαλείο μας δεν απαιτεί καμία εγγραφή και ελέγχει σωστά το site σας για ιούς.

Πώς προστατεύει μια ιστοσελίδα Wordpress από Malware ή επιθέσεις ιών;

Δεδομένου ότι εκατοντάδες ιστοσελίδες φιλοξενούνται στο Wordpress είναι απόλυτα φυσιολογικό να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των χάκερς, εμείς από την πλευρά μας μέσα από τα άρθρα μας έχουμε παράσχει κάποιες πολύ χρήσιμες συμβουλές για την προστασία του site σας που φιλοξενείται στην πλατφόρμα Wordpress από κακόβουλο λογισμικό ή επιθέσεις από ιούς:

Οι περισσότεροι ιοί γίνονται αποτελεσματικοί λόγω μιας ξεπερασμένης έκδοσης του Wordpress ή ενός Plugin. Έτσι, κάθε φορά που σας έρχεται κάποια ενημέρωση, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε καμία δικαιολογία για να την αγνοήσετε.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστότοπων χρησιμοποιούν το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη που έχει οριστεί από το Wordpress που συνήθως είναι το 'admin'. Για την σωστή ασφάλεια, χρησιμοποιήστε μερικά μοναδικά ονόματα χρηστών και όχι το default 'admin'.

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε πειρατικά wordpress themes και plugins επειδή περιέχουν κακόβουλα προγράμματα και μπορούν να διαδώσουν τους ιούς στους χρήστες. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε wordpress themes και plugins μόνο από αξιόπιστες πηγές.
Επιπλέον σας συνιστούμε να προβαίνετε σε καθημερινή βάση στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.